Ontvangstencommissie

De ontvangstcommissie van Be Fair is verantwoordelijk voor de organisatie en ontvangsten tijdens wedstrijden. Deze zijn onderverdeeld in een ochtendploeg (vertegenwoordigd door Barbara de Gruijl) en een middagploeg (vertegenwoordigd door Jan van der Neut).


Samen met vrijwilligers zorgen de mensen van de ontvangstcommissie voor een soepel verloop van de zaterdagen waarbij bijvoorbeeld tegenstanders worden ontvangen, kleedkamers worden toegewezen, vragen worden beantwoord van eenieder die binnenloopt en toezicht wordt gehouden op het invullen van wedstrijdformulieren.


Zoals elke vereniging kan Be Fair niet zonder vrijwilligers en ook de ontvangstcommissie zou graag wat hulp kunnen gebruiken! Zelfs één dienst per jaar zou ons uit de brand helpen, helemaal als je hier nog iemand voor weet mee te nemen aangezien diensten draaien met zijn tweeën, zeker indien onervaren, toch net wat makkelijker is.


Voor vragen over de ontvangstcommissie kan er contact worden opgenomen met Barbara de Gruijl ( barbaradegruijl1@gmail.com )  of door Leonie van Zanten (arjanvz@online.nl)


Met vriendelijke groet,

De ontvangstcommissie

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!