Reglement proeftrainingen - Be Fair

Reglement proeftrainingen

Reglement omtrent proeftrainen

 

  1. Indien een kind proeftrainingen wil volgen bij Be Fair, moet er eerst een e-mail worden gestuurd naar jeugd@cvvbefair.com. Hierop zal de juiste coördinator worden geïnformeerd, die op zijn/haar beurt contact op zal nemen met de aanvrager.
  2. Het is kinderen van 5 t/m 18 jaar toegestaan om vier keer gratis mee te doen aan een training met de door de coördinatoren aangewezen groep. Hierna zal een besluit worden genomen om wel of niet lid te worden.
  3. Proeftrainingen kunnen alleen worden gevolgd bij doordeweekse trainingen, dus niet op zaterdag.
  4. Het is de speler niet toegestaan om deel te nemen aan onderlinge of competitiewedstrijden, zolang hij of zij nog niet als lid is aangemeld of een KNVB nummer heeft ontvangen.
  5. Zodra het lidmaatschap is aangevraagd via de website, kan de speler de proeftrainingen voortzetten totdat een KNVB lidnummer is ontvangen. Vanaf dat moment is er geen sprake meer van proeftrainingen, en kan er ook op zaterdag mee gedaan worden.
  6. Aanmelden als lid geeft geen garantie op het ingedeeld worden in een team. Het kan voorkomen dat een team al vol zit, en dat er gewacht moet worden tot een volgend seizoen. Wel kan (mits lid) de speler soms worden opgeroepen in geval van afwezigheid van andere spelers.
  7. Bij het aanmelden als 'niet-spelend lid' mag er alleen getraind worden, en dus niet deelgenomen worden aan wedstrijden in de competitie en onderling.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!