Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Be Fair herrijst en pakt verdiende overwinning tegen ONA voor enthousiast thuispubliek

tel. 0182-615006

De tribune bij Be Fair was goed gevuld. Onder het genot van een heerlijk zonnetje werd het publiek, vooral de tweede helft, getrakteerd op een leuke wedstrijd en hield de thuisploeg de 3 punten op het eigen sportpark.

Be Fair begon slap aan de thuiswedstrijd tegen ONA en keek al na 3 minuten tegen een achterstand aan. Toch leek Be Fair de gelijkmaker te scoren, echter een schot van Maarten Smit werd knap gepakt. Binnen het kwartier was de stand 0-2 uit een strafschop, waarbij de scheidsrechter de enige persoon op het hele sportpark was die het ook daadwerkelijk een strafschop vond, een onbegrijpelijke beslissing.

Na deze "dreun" kroop de thuisploeg een beetje uit zijn schulp. Men ging wat meer druk geven en kwam vaker op de helft van de bezoekers. Echter, tot hele grote kansen kwam het voor rust niet, ruststand 0-2.
Be Fair kwam na rust zeer sterk uit de kleedkamer. Binnen no-time was de stand gelijk. Eerst was het Devin Roos die een hoekschop binnen wist te koppen en vervolgens was het Maarten Smit met de gelijkmaker na een assist van Ruben Janssens. ONA leek rijp voor de slacht, maar Be Fair wist nog niet door te drukken. Sterker nog, ONA wist weer op voorsprong te komen na geklungel in de Waddinxveense verdediging.

De thuisploeg liet het er niet bij zitten en Falco Jannes wist uit een hoekschop de 3-3 binnen te koppen. Het duel leek af te stevenen op een gelijkspel, maar na een goede voorzet van Bart Buijze 5 minuten voor tijd wist Mike Maljaars de winnende treffer binnen te schieten.

Een knappe en verdiende overwinning voor Be Fair.