Scheidsrechter

Post, C.

Accommodatie

Onbekend

Be Fair heeft aan de uitwedstrijd tegen Westlandia 1 punt overgehouden. Een uitslag waar na 2 verschillende helften niet zo heel veel op af te dingen valt. Het zat gedurende de wedstrijd in fases even mee maar ook velen keren net even tegen en dus was de balans na 90 minuten wel te verklaren.

De eerste 10 minuten starte de thuisclub furieus op het lastig te bespelen kunstgeas en Be Fair had moeite om de bal in de ploeg te houden.Na de openingsfase kregen de zwart witte echter wat meer grip op de wedstrijd en uiteindelijk was het Patrick Vermeulen die de ban doorbrak.

Een mooi geplaatste vrije trap viel buiten het bereik van de keeper in het net. Hierna was het tot aan het rustsignaal vooral Be Fair wat gevaarlijk werd al had Jan Willem Smaling enig geluk dat hij slechts een vrije trap tegen kreeg op de rand van de 16.Daar had het voor Be Fair ook erger kunnen aflopen.

Zoals ik al zei tot het rustsignaal was Be Fair erg gevaarlijk voor de goal van de tegenstander en het was Martijn Kok die een mooie aanval over rechts keurig afrondde en de 0-2 op het scorebord bracht.

Kamal Boutasgount kreeg zelfse de mogelijkheid om de 0-3 maar helaas faalde hij en achteraf gezien was dit wel een dure misser

Direct na de rust zochrt Westlandia net als ervoor furieus de aanval vanaf de aftrap en nu was het wel snel raak en was de aansluiting een feit

Binnen het kwartier werd het zelfs 2-2.Be Fair leek te wankelen maar rond de 70e minuur herpakte het zich en zo werden de laatste 20 minuten een leuk schouwspel om naar te kijken want beide ploegen speelde voor de winst.Gescoord werd er echter niet meer en zodoende sloten beide ploegen na 1 helft de betere te zijn geweest af met een puntendeling.

Elk punt is er 1 al win je uiteraard liever maar in deze klasse heb je elk punt nu eenmaal hard nodig.In het verlden was het nog wel eens alles of niets waarin we in dit soort wedstrijden vaak niets pakte dus in dat kader lijkt de ploeg stap voor stap meer volwassen te worden.

De stand bovenin deze 2e klasse is vooral spannend waarin de bovenste 6 ploegen maar op 3 punten van elkaar staan.

Komende zaterdag is Be Fair vrij en daarom wordt er as donderdagavond geoefend.In en tegen Nootdorp mag men aan de bak tegen de gelijknamige 1e klasser.Aanvang van deze wedstrijd is 20.00 uur