Scheidsrechter

Graaf, J. van de

Accommodatie

Onbekend

Be Fair heeft zich goed hersteld na de nederlaag een week eerder tegen VDL. Uit in de Lier werd er tegen Lyra niet gewonnen maar het vertoonde spel en de wil bij de ploeg liet zien dat men zich na 1 nederlaag niet van slag heeft laten brengen.

In de opstelling was er naast de schrosing van Willem Jan Oosterveen ook de afwezigheid van Patrick Vermeulen zichtbaar. Justin Verkade en Mohamed el Azzouti waren de vervangers van de afwezigen waardoor Jamie Grootenboer een linie naar achteren verdween en rechtsback speelde. Ook stond er een andere doelman onder de lat.Voor het eerst sinds de bekerwedstrijd tegen Groeneweg was Rick van Hattum weer present.

Het begin van de wedstrijd begon gelijk met enig vuurwerk.Na 3 minuten goed doorjagen van Be Fair waarna Kamal Boutasgount in stelling kwam en doeltreffend uithaalde. Binnen 3
klokrondjes was het echter alweer gelijk toen een verkeerde terugspeelbal de spits van Lyra 1 op 1 met Rick van Hattum bracht, deze dreef de spits nog wel naar buiten maar uiteindelijk rondde deze toch keurig af en zodoende stond het binnen 5 minuten al 1-1

Hierna ontstond een open wedstrijd aan beide kanten waarbij Be Fair wat makkelijker voetbalde maar de spitsen van Be Fair met hun snelheid voor dreiging bleven zorgen.
Het leek ook op een 1-1 ruststand af te gaan maar vlak voor het bakkie thee liet de keeper van Lyra een schot los en was Bas vd Lugt zeer attent en schoot de 1-2 russtand op het bord.

Na de rust een zelfde spelbeeld. Een open wedstrijd met dreiging aan beide kanten.
Een velddoelpunt viel er niet meer maar toch moest Be Fair nog een keer aftrappen.Wederom een corner werd uiteindelijk in 3e instantie binnengewerkt waardoor de stand weer in evenwicht was.

Beide ploegen bleven spelen voor de overwinning al was Be Fair daar nog het meest dicht bij in de buurt maar de nauwkeurigheid ontbrak en zo verlieten beide ploegen met 1 punt het speelveld in een zeer leuke sportieve en goed geleide wedstrijd kon iedereen hier vrede mee