Sponsorcommissie

Sponsorcommissie.

De sponsorcommissie, welke onder de verantwoording van de voorzitter valt, wil, naast werving van nieuwe sponsoren, een bijdrage leveren aan de positieve uitstraling van Be Fair richting haar interne en externe omgeving. Dit wordt gerealiseerd door allerlei reclame-uitingen rond de velden en in de kantine en het op een correcte wijze uitdragen van de bedrijfsnamen van de aangesloten sponsoren. De hieruit verkregen middelen worden vervolgens ingezet ten behoeve van de activiteiten voor alle leden.

De sponsorcommissie is de schakel tussen de vereniging en leden enerzijds en (mogelijke) sponsoren anderzijds.
De sponsorcommissie heeft een groot aantal taken waaronder acquisitie (zoeken naar nieuwe sponsoren), onderhouden van contacten met sponsoren en belangstellenden, de administratieve handelingen rondom sponsorcontracten, zoals contract afsluiten, opvolgen (financiële) afspraken en verlengingen en regelen van reclame uitingen zowel buiten (banieren, reclameborden, spandoeken) als in de kantine (narrowcasting) en op social media. Op maat gemaakte afspraken behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

In dit kader is het belangrijk te melden dat wij ook bemiddelen in shirtsponsoring per elftal.

Het spreekt voor zich dat de sponsorcommissie goede banden heeft met onze  Business club t’ Suyt.

Aangezien onze vereniging een groot aantal leden heeft is het van belang dat, bij interesse in je netwerk voor sponsoring van cvv Be Fair, je dit aan ons doorgeeft op mailadres: sponsorcommissie@cvvbefair.com.

Komt u als bezoeker of belangstellende op onze website en wilt u cvv Be Fair steunen via sponsoring dan verzoeken wij u een mail te zenden aan: sponsorcommissie@cvvbefair.com

Wij gaan graag met u in gesprek.

Met vriendelijke groet.

Sponsorcommissie cvv Be Fair

29-10-2020

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!