contact


De Scheidsrechterscommissie van Be fair

Iedere week komt de SRc bijeen om af te stemmen welke scheidsrechters welke wedstrijden kunnen fluiten. De scheidsrechters worden telefonisch benaderd en gevraagd of zij een wedstrijd willen fluiten. Voor zover mogelijk is er altijd een keuze in de wedstrijden. De SRc probeert steeds twee weken vooruit te plannen. De SRc houdt altijd rekening met scheidsrechters die ook voetballen.

Beschikbaarstelling tenues

Scheidsrechters die niet over een eigen tenue beschikken kunnen een compleet tenue met een horloge in bruikleen ontvangen. In het weekend worden alle tenues weer gewassen. De SRc controleert wekelijks alle spullen, bergt ze weer netjes op zodat de spullen weer gereed zijn voor de volgende wedstrijden.

Begeleiding (nieuwe) scheidsrechters

Er zijn veel jongens en meisjes die het leuk vinden om wedstrijden te leiden. Als je voor het eerst gaat fluiten dan sta je er niet alleen voor. Leden van de SRc vangen je zaterdag op om de kleding uit te reiken, over de wedstrijd te praten, lopen met je mee naar het veld en zijn erbij om te kijken hoe het gaat. In de pauze drinken we wat en vragen we hoe het gaat en geven eventueel tips. Je zit dan in de commissiekamer met vaak een heleboel andere scheidsrechters. Na de tweede helft geven we de standen in de commissiekamer door en drinken we nog wat na. En als je het leuk vindt, mag je de volgende keer weer fluiten!

 Bijeenkomsten en opleidingen

Aan het begin van ieder seizoen organiseert de SRc een cursus scheidsrechter voor pupillen. Iedereen die lid is van Be Fair of de KNVB en vanaf 12 jaar of ouder is mag zich opgeven voor de cursus. Click voor meer informatie op de knop ‘ Opleidingen Scheidsrechter’.

Verder organiseren we leerzame en leuke bijeenkomsten. We hebben goede contacten met de KNVB en enkele scheidsrechters uit de eredivisie die Be Fair graag ondersteunen en informeren in de arbitrage. We organiseren ieder jaar de Spelregelquiz waarbij de inzet een hele groet wisselbeker is.

Waar kunnen jullie ons vinden: 2021-2022


Contactgegevens SRC
Joke Bakker       tel: 06-11511122
Jokebakker.jb@gmail.com. 

e-mail: scheidsrechters@cvvbefair.com

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!