Academy

De Voetbalacademy CVV Be Fair

De Voetbalacademy (VA) is voor jongens en meisjes tot 7 jaar (O7 of minipupillen). Bij de VA worden de basisstappen van het voetballen geleerd. Denk hierbij aan dribbelen, passen, passeren en schieten. Later in het seizoen trainen we ook op samenwerken, dus samen aanvallen en verdedigen. Dit allemaal in kleine groepjes zodat iedereen veel de bal heeft. Het plezier staat natuurlijk voorop!

 

Begeleiding Voetbalacademy

De trainer en coördinator voor de VA zijn Hasan Boutahir en Michiel Karthaus.

 

Trainingstijden

Wij trainen op dinsdag en donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Twee keer per week trainen is best veel, dus één keer per week trainen is natuurlijk ook mogelijk. De eerste drie weken kunnen kinderen vrijblijvend meetrainen.

 

Wedstrijden op zaterdag

De Voetbalacademy speelt 4 tegen 4 wedstrijden. Tot aan de winterstop spelen wij onderlinge wedstrijden van 8.30 tot 9.30 uur. Na de winterstop spelen wij mee in een regionale competitie tegen verenigingen uit de buurt. We spelen met mooie tenues dus er hoeft nog geen Be Fair kleding te worden aangeschaft. Wel zijn voetbalschoenen en scheenbeschermers verplicht tijdens trainingen en wedstrijdjes.

 

Meer informatie over de Voetbalacademy?

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar befairvoetbalacademy@hotmail.com. Ook kun je telefonisch contact opnemen met Michiel Karthaus (06-20200358)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!