Evenementencommissie

Je zult wel denken, "wat heeft een evenementencommissie nu weer met voetbal te maken?" Wij vinden heel veel.

Naar onze mening is CVV Be Fair in eerste instantie een voetbalvereniging, maar dus ook een vereniging. Vanuit dit oogpunt vinden wij dan ook dat wij onze leden ook andere activiteiten moeten kunnen aanbieden naast de wekelijkse trainingen en wedstrijden. De evenementencommissie heeft tot doel om activiteiten te organiseren voor jeugd- en seniorenleden. Deze activiteiten die naast het voetballen plaats vinden bevorderen het familiegevoel en de gezelligheid binnen onze vereniging!

De evenementencommissie is ontstaan in 2009 en bestaat momenteel uit een aantal enthousiaste jonge vrijwilligers. Enkele evenementen die worden georganiseerd zijn onder andere de traditie getrouwe slotdag aan het einde van een voetbalseizoen en de openingsdag aan het begin van een voetbalseizoen. Ook tijdens het voetbalseizoen probeert de evenementencommissie bepaalde evenementen en/of feestavonden te organiseren. Zo zal in oktober het oktoberfest jaarlijks terug komen en aan het einde van de winter zullen wij de lente inluiden met ons apres ski feest. Daarnaast staat er ook weer een voetbalquiz avond en een pokeravond gepland. Je wordt van te voren op de hoogte gebracht van de diverse evenementen via de website, nieuwsbrief, social media en natuurlijk door aankondigingen in de kantine via de tv en de flyers/posters.

De evenementencommissie staat altijd open voor andere leuke activiteiten en/of ideeën. Indien je een leuke of interessante inbreng heeft, kunt je altijd contact opnemen met ons door een e-mail te sturen aan evenementen@cvvbefair.com. Ook voor allerlei opmerkingen en vragen voor de evenementencommissie kun je dit e-mailadres gebruiken. Je kunt één van ons natuurlijk ook persoonlijk benaderen bij een evenement of gewoon onder het genot van een borrel in de kantine.

De evenementencommissie is ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen meehelpen met het organiseren en uitvoeren van evenementen. Ook hier geldt; vele handen maken licht werk! Hiervoor kun je een mail sturen aan evenementen@cvvbefair.com of benader één van ons tijdens één van de evenementen!

Wij hopen je dit jaar op één of meerdere van onze evenementen te mogen begroeten!

Met vriendelijke sportgroeten,

De evenementencommissie

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!