Algemene Coronaregels

UPDATE CORONAREGELS O.B.V. NIEUWE MAATREGELEN OVERHEID, UPDATE

 

5 oktober 2020.

 

In verband met de oplopende besmettingscijfers heeft, zoals bekend, de overheid verregaande maatregelen genomen met betrekking tot onze sport voor de komende 3 weken.

 

De kantine bij Be Fair is komende drie weken gesloten. Er blijft gelegenheid tot het spelen van wedstrijden en het volgen van de trainingen onder de navolgende spelregels.

 

 1. Blijf bij klachten thuis en laat je testen. Indien je klachten krijgt na bezoek aan ons complex informeer dan je aanspreekpunt binnen jouw vereniging (leider, trainer of bestuurder) zodat zijn ons kunnen informeren.
 2. Volg de 1,5 meter regel.
 3. Bij het volgen van wedstrijden aangekleed naar het complex komen.
 4. Kleedkamers staan ter beschikking om spullen achter te laten en om bij slecht weer na afloop van de training of wedstrijd iets droogs aan te kunnen trekken. De douches mogen niet gebruikt worden. (zijn uitgeschakeld)
 5. Indien gebruik gemaakt wordt van een kleedkamer dient omkleden na de wedstrijd zo snel mogelijk plaats te vinden en het complex dient zo snel mogelijk te worden verlaten.
 6. Jeugd tot en met 12 jaar mag zonder maximaal aantal in de kleedkamer. Vanaf 13 jaar en ouder mogen er in de twee grote kleedkamers maximaal 10 mensen binnen zijn en voor de kleine kleedkamers maximaal 7 mensen. Indien trainer en/of leider in de kleedkamer komt dan dient deze een mondkapje te dragen.
 7. Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij de wedstrijden.
 8. De commissiekamer is op wedstrijddagen geopend voor ontvangst en scheidsrechter en het verstrekken van sleutels, thee en limonade.
 9. Wedstrijdbesprekingen bij voorkeur in de buitenlucht. Indien in de kleedkamer dan gelden de regels zoals vermeld onder punt 6.
 10. Iedereen die niet op het wedstrijdformulier staat en ouder is dan twaalf jaar dient zich bij toegang tot het complex te registreren.
 11. Alle mededelingen met betrekking tot Corona blijven tot nader order hangen maar zijn de komende drie weken geheel niet van toepassing.
 12. Het maximaal aantal begeleiders belast met vervoer van jeugd tot en met 18 jaar dat toegang heeft tot ons complex is beperkt tot 6 begeleiders.

 

Dank voor jullie medewerking.

 

Met vriendelijke groet.

 

 

Bestuur cvv Be Fair

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!