Scheidsrechter

Mik, R.J. de

Accommodatie

Onbekend

Be fair heeft de laatste wedstrijd in en tegen Monster met 3 -1 verloren.De vrijuit spelende waddinxveners lieten een kans na om de competitie positief af te sluiten en ondanks de betere kansen werd er met 3-1 verloren. Voor Be Fair stond er niets meer op het spel maar voor de gasten des te meer.Die konden bij een overwinning zichzelf definitef veilig spelen.

Schorsingen voor Jesse Kok , Mohamed el Azzouti en Jimmy de Lange ten spijt was er niet aan af te zien dat Be Fair enigzins verzwakt was.Met Jan Haasnoot in de basis en de uit de A weer teruggekeerde Luca begon Be Fair zelfs erg goed aan de wedstrijd.Dat het voor rust maar 0-1 stond en geen 0-3 was iets wat de vooral de thuisploeg goed uit kwam en daar later dus gebruik van maakte. Kansen voor Luca en Bas werden helaas niet gepromoveerd tot doelpunt zodat het lang 0-0 bleef.Vlak voor rust werd het toch 0-1. Luca werd neergelegd binnen het zestienmetergebied en de daaruit vloeiende strafschop werd door Jan Haasnoot benut.

2 andere jonkies op de bank (Tom en Pepijn)  die er in de 68e minuut in kwamen voor de stoppende Patrick Vermeulen en Jan Haasnoot moesten echter wel beginnen met een 1 -1 stand want Monster kwam vlak ervoor op gelijke hoogte nadat eerst een corner kado werd gegeven en vervolgens de bal niet werd weggewerkt. Patrick had net als Jan zijn laatste wedstrijd kunnen opvrolijken met een doelpunt want alleen op de keeper af verdween vlak na rust de bal aan de verkeerde kant van de paal.

Monster rook hierna bloed en zette Be Fair nog verder onder druk en wederom uit een corner werd de bal , en gezegd moet worden deze was wel prachtig , in het doel gewerkt vanaf rand zestienmeter. DIt was al in de 83e minuut dus nog maar weinig tijd voor Be Fair om weer terug te komen.Het werd zelfs vlak erna nog 3-1 en daarmee wel beslist.

Jammer dat we niet de competitie winnend konden afsluiten daar dit wel verdiend was geweest in deze wedstrijd maar dat zegt wel iets over het gehele seizoen.... Toch kunnen we terugkijken op een goed seizoen.Het niveau in de 2e klasse is in ons 2e jaar sterker gebleken dan een jaar ervoor en we zijn niet in problemen gekomen.Komende jaren zal het niveau op zaterdag nog wel iets sterker worden en dus zal het elk jaar weer een strijd worden om op dit niveau te mogen strijden en daar mag Be Fair best trots op zijn.

Komende dagen zal er meer nieuws bekend worden gemaakt over de selectie voor komend seizoen.