Be Fair bleef voor de 3e keer achtereen ongeslagen.Tegen de nummer 2 op de ranglijst
,VDL , werd een 1-1 gelijkspel behaald en dat was gezien de verhoudingen op het
Be Fair om winnend uit maassluis te vertrekken steds groter te worden maar in de
82e minuut viel dan alsnog de gelijkmaker.

Op een heerlijk bespeelbaar kunstgrasveld startte Be Fair met dezelfde 11 namen als de week ervoor tegen RCL.In de beginfase was het vooral aftasten en Be Fair kon vooral via Jesse Kok en Mohamed Balidou rustig opbouwen op zoek naar de voorwaartsen.

Een van die keren dat de bal voorin kwam werd de corner die daar aan werd
overgehouden door Luca Janze koppend binnen gewerkt.Eindelijk eens een
voorsprong voor Be Fair en dat is ook wel eens lekker. Vanaf de goal was het
voor VDL het sein om direct meer druk te geven naar voren en op zoek naar de
gelijkmaker.Deze had voor rust zeker kunnen vallen maar 2 goede mogelijkheden werden erg hoog over het goal gewerkt.

De 2e helft dus met een te verwachten naar voren spelend VDL en Be Fair die daar eventueel in de omschakeling gebruik van kan maken.Die momenten kwamen er ook maar werden allen niet goed uitgespeeld waardoor de score beperkt bleef tot 0-1.

Tot dus de al eerder genoemde 82e minuut toen de bal alsnog achter de goed keepende Rick van Hattum verdween.De overige minuten waren spannend maar verandering in de
score kwam er niet meer.De uitslagen op de andere velden lieten daarna zien dat
de tombola die 2e klasse C is weer een week dichter bij de ontknopingen zijn.

Zowel naar boven als naar beneden is er werkelijk nog niks beslist en zal het dus de komende 8 wedstrijden weer van wedstrijd tot wedstrijd een strijd zijn de punten binnen te halen.Be Fair mag dit komend weekend doen tegen Die Haghe.
Uit werd er met 2-1 verloren dus alle kans voor de Waddinxveners op zoek te gaan naar revanche