Scheidsrechter

Metzler, E.

Accommodatie

Onbekend

Be Fair heeft de laatste wedstrijd in 2014 winnend kunnen afsluiten en kan zo met een goed gevoel gaan genieten van de kerstdagen om dan in 2015 weer firs voor de dag te komen.

Of de wedstrijd tegen SVC ook dsoor zou gaan bleef lang onzeker maar onze consul Cees Lugthart gaf gelukkig rond het iddaguur het verlossende woord en gaf groen licht voor het spelen van de wedstrijd.

Dit tot grote vreugde van de technische staf die er gebrand op was om te spelen om het jaar goed te kunnen afsluiten.

Bij Be Fair waren er tov vorige week 2 wisselingen in de ploeg merkbaar. Maus van Tol verving Jan Willem Smaling op de linksbacj plaats en Kamal die de gehele week ziek was geweest zat ditmaal op de bak en Bas vd Lugt verscheen daardoor op het wedstrijdformulier.

DHr Meltzer floot om even na half 3 voor de eerste maal en zeker niet voor de laatster maal op zijn fluitje.Bijna elk duel gedurende de wedstrijd werd gevolgd door een fluitsignaal.De vele vrije trappen haalde het tempo wel uit de wedstrijd waardoor er weinig voor de beide doelen te genieten viel.

Na een kwartier was er een vlijmscherpe aanval van Be Fair door het centrum en Mohamed el Azzouti had goed gezien dat de keeper van Harmelen zijn doel uitkwam lopen en met een mooie voetbeweging stifte hij de bal over de uitkomende keeper en zette Be Fair daarmee op 1-0.

Erg lang kon Be Fair niet genieten van de voorsprong. een onschuldig duel op de rand van de 16 werd weer eens gevolgt door een fluitsignaal en de daarbij behorende vrije trap verdween langs de muur in het doel.

De rest van de eerste helft was SVC wel iets dreigender maar erg veel kansen kreeg men niet.2x was het gevaarlijk.Jimmy de Lange moest een bal van de doellijn halen en op slag van rust kwam SVC door over rechts en stond de spits volledig vrij in het centrum om in te koppen maar zijn voorzet werd onderschept door doelman van Hattum.

Erg lekker voor alles wat Be Fair was dat de hieropvolgende aanval werd gepromoveerd met een doelpunt.Martijn Kok , uitblinker aan Be Fair zijde.speelde zichtzelf goed vrij en gaf de bal mee aan de opgekomen Willem Jan Oosterveen en zijn harde voorzet werd binnengekopt door Patrick Vermeulen.

Na rust veranderde in zoverre iets aan het spelbeeld dat Be Fair meer het initiatief nam en meer aanvalsdreiging aan de dag legde dan voor rust.De 3-1 was geenzins verassend te noemen al moest een verdediger van SVC hier aan te pas komen.Een voorzet vanaf links door Patrick Vermeulen werd door de verdediger in eigen doel gewerkt.

Hierna had Be Fair de wedstrijd direct in het slot moeten gooien door ook de 4e treffer te maken maar deze bleef uit.

Verdedigend was er echter nauwelijks reden tot paniek want SVC kwam niet of nauwelijks voor de goal meer ondanks de aanvallende wissels.Toch kwamen ze terug in de wedstrijd door een vrij ongevaarlijke aanval alsnog af te ronden.Er volgde nog meer aanvallende wissels aan scheveningse zijde maar het was meer spannend dan dat het echt dreigend werd.

Ook in deze fase kreeg Be Fair mogelijkheden de wedstrijd definitief te belsissen maar dat werd helaas nagelaten.

Na het laatste fluitsignaal was de opluchting groot en de 3 punten weer binnen.Altijd lekker om zo iets te kunnen afsluiten.Kritisch was trainer Ramon Hageraats vervolgens ook tegen radoverslaggever Jan Visser.Als je zo makkelijk de doelpunten weggeeft dan moet je er wel wat maken om steeds aan de goede kant te staan en dat hebben we gelukkig vandaag gedaan.We wilden graag spelen en dan is het toch lekker dat je het zo aflsuit.

Na de winsterstop opent Be Fair de competitie met een uitwedstrijd tegen Soccer Boys op zaterdag 24 januari.