Merkestein, C.

Accommodatie

Onbekend

Als je niet scoort kun je niet winnen.
Dat is wel van toepassing op de inhoud die Be Fair gaf aan de wedstrijd uit tegen BVCB.De wedstrijd was na 90 minuten volledig in evenwicht en beide ploegen hadden misschien wel kansen om meer doelpunten te maken dan de ene die BVCB nu maakte maar de feiten was wel dat de enige treffer beslissend was voor het duel.

Op een zeer zonnig sportcomplex begonnen beide ploegen aggresief aan het duel en werd aan beide kanten vrij vroeg de opbouw verstoortd en ging men op zoek naar doelpunten.Deze bleven echter uit en er was ook niet aan te wijzen welke ploeg nu sterker was want er was aan beide kanten steeds dreiging.

Na 20 minuten kwam BVCB uit het niets toch op 1-0 en dat bleek dus later een hele dure treffer.Met zn rug naar de goal werd de spits aangespeeld en in de draai viel de bal over keeper van Hattum in het net.
Verder bleef het tot aan het rustsignaal spannend en aan beide kanten hier en daar wat dreiging maar als het al zover kwam waren beide keepers zeer attent om hun doel verder schoon te houden.

Na rust zette Be Fair toch een tandje bij op zoek naar de gelijkmaker en kreeg daar dus
gedurende de 45 minuten genoeg kansen voor om de gelijkmaker op het scorebord te