Scheidsrechter

Mik, R.J. de

Accommodatie

Onbekend

Er is een mooi spreekwoord dat zegt als je geschoren wordt moet je stil zitten. Dat is van toepassing op de wedstrijd van gistermiddag van Be Fair in Den Haag tegen Die Haghe.Als je verliest heb je niet zoveel te zeggen maar zelfs een dag later is het nog zo dat toch heel erg het gevoel leeft dat wij als Be Fair zelf een hele goede kans hebben laten liggen op 3 punten en de daarbij behorende periodetitel.

Vanaf het begin van de wedstrijd was er niet zo veel aan de hand.Be Fair was de betere ploeg speelde aan de bal beter en kreeg mogelijkheden om de score te openen.De thuisploeg zat er fel op en had meerdere overtredingen nodig om Be Fair af te stoppen.
De eerste de beste keer dat de thuisploeg voor het doel kwam met de bal was een vrije trap vanaf de zijkant en wederom viel de bal net als tegen VDL zonder dat iemand hem raakte erin.

Vanaf dat moment rond de 27e minuut tot de rust veranderde de wedstrijd.Be Fair moest zich even herpakken en Die Haghe gooide er nog een schepje bovenop in de strijd. Op slag van rust werd het allemaal wat erger voor de ploeg uit Waddinxveen toen het 2-0 werd.

Na rust werd het allemaal anders. Be Fair begon nog slordig maar na een paar minuten werd het offensief gestart.Op weg richting het doel van Die Haghe werd er maar weer eens een overtreding gemaakt.Jesse Kok krulde de bal keurig in het hoekje en de aansluiting was geboren.

Na 60 minuten werd er zelfs een speler van die haghe weggestuurd en werd het 10 tegen 11. Voor die haghe tijd om een muur op te trekken rondom het zestienmetergebied en zo geschiedde. Be Fair kreeg verschillende goede mogelijkheden om de score gelijk te trekken mar helaas stond het vizier niet op scherp en zo werd toch uiteindelijk wel een beschamende nederlaag geleden en dus daarbij een geweldige kans op de 1e periode te winnen.

Volgende week krijgt de ploeg kans op revanche als men thuis moet aantreden tegen DWO.