Virancikli, I.

Accommodatie

Onbekend

Nadat Be Fair vorige week op bezoek moest bij koploper Lyra was het dit keer
wederom de koploper die de tegenstander was van ons eerste elftal. Dit keer heet
CWO de tegenstander en met 10 punten uit 4 wedstrijden dus koploper.
Dat het allemaal dicht bij elkaar zit bleek wel uit het feit dat als Be Fair zou winnen
men op het zelfde totaal zou komen als de tegenstander van
hedenmiddag.

Vanaf de aftrap was duidelijk dat CWO over een meer dan gemiddelde ploeg beschikt in deze 2e klasse en een aantal zeer behendige spelers in huis heeft en een sterk aanspeelpunt voorin.De meeste tijd speelde zich dan ook af op de helft van Be Fair maar dan wel tot aan 20 meter van de goal want de organisatie van Be Fair stond goed en CWO kreeg geen kans.

De 1-0 van Be Fair was eigenlijk het eerste wapenfeit maar dat deed er niet toe.Een voorzet
van rechts werd bij de 2e paal teruggekopt door Patrick Vermeulen en Mohamed el
Azzouti was er als eerste bij om de bal binnen te tikken.Zoals gezegd stond de
organisatie van Be Fair goed en kreeg CWO geen enkele kans.

Toch was het bij rust 1-1. Een diepe bal werd verkeerd ingeschat door keeper Rick van Hattum , al dan niet gehinderd door de 16 meterlijn twijfelde hij om de bal te pakken
of te koppen.De spits profiteerde en schoot beide ploegen langszij.
Dit soort zaken moeten we er echt uithalen aldus trainer Ramon Hageraats.Vorige week tegen Lyra geven we 2 kadootjes weg en nu gebeurd weer hetzelfde.

Na rust kantelde de wedstrijd volledig.De kopsterke spits was achter gebleven in de
kleedkamer bij CWO en daarmee verloor men hun targetman en de grip op de
wedstijd. Be Fair kreeg steeds meer flair en zelfvertrouwen en ging op zoek naar
de voorsprong.Na 73 minuten moest de tegenstander verder met 10 man na een
overtreding op de middenlijn en dat terwijl ze zelfs de vrije trap meekregen.

Uiteindelijk viel in de 81e minuut de bevrijdende 2-1.Willem Jan Oosterveen was Kamal Boutasgount komen te vervangen waardoor Jamie Grootenboer verhuisde van rechtsback naar het middenveld en dat bleek een goede keuze.De eerste de beste diepe bal liet Jamie iedereen zijn hielen zien en stifte de bal keurig over de keeper heen het netje in

Een schoonheid van een doelpunt maar het bleek niet de mooiste te zijn. Luca Janzen , A-junior en debuterend deze middag kreeg een paar minuten later een zelfde vrije doortocht
en soortgelijk als Jamie stifte hij de bal schitterend over de uitkomende keeper
.
De ontlading was uiteraard groot aan Be Fair zijde en de 3 punten in de tas.Na 5 wedstrijden heeft de ploeg 10 punten bij elkaar gespeeld en is terug te vinden op een keurig gedeelde 2e plaats.

Volgende week wacht de uitbeurt bij Westlandia. De ploeg uit Naaldwijk kreeg met 4-1 klop van Soccer Boys en dat was de eerste nederlaag in ruim 30 competitiewedstrijden dus Be Fair zal gewaarschuwd zijn. De tegenstander zal zich voor eigen publiek willen